Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Uçar vatandaşların sorunlarını dinliyor

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, haftanın belirli günlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinliyor.

        AK Parti Fatsa İlçe Başkanlığı binasında makamında vatandaşları kabul ederek vatandaşlarla bir bir sohbet eden başkan Uçar, vatandaşların büyük beğeni ve ilgisini toplayarak vatandaşların hayır duasını kazanmaya devam diyor.

        Vatandaşları haftanın belirli günlerinde makamında kabul eden AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek vatandaşların, belirttiği sorun ve sıkıntılarına çözüm bulmak için çalışmalar yürüttüğünü belirtti.

        "Haftanın belirli günlerinde vatandaşlar ile başkanlık makamında bir araya geliyoruz" diyen AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızla bire bir sohbetler gerçekleştirip onların sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarına yönelik sorunların çözümü noktasında çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimizle hasbihal ediyor, sorunları ve beklentileri birinci ağızdan dinliyoruz. Hemşehrilerimizin partimize gösterdiği teveccüh hizmet heyecanımızı daha da arttırıyor" dedi.

        (AA-SLH-Y)

        24.01.2017 15:45:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler