Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartallı minikler Uğur Mumcu anısına hamlelerini yarıştırdı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Biçer

        İSTANBUL (İHA) - Gazeteci-yazar Uğur Mumcu anısına Kartal'da düzenlenen satranç turnuvasında minikler hamlelerini yarıştırdı.

        Kartal Belediyesi, araştırmacı-gazeteci Uğur Mumcu'nun anısına satranç turnuvası düzenledi.

        Kartal Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren 10 kreşten 6 yaş grubu öğrencilerinin katıldığı turnuvada Kartallı minikler kıyasıya yarıştı.

        Uğur Mumcu Anısına Kreşler Arası Satranç Turnuvası'nın finaline Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de katıldı.

        Çocukları tebrik eden Başkan Öz, "Satrancın kamuoyunda sorgulandığı bir dönemde biz satrancı zeka oyunları olarak değerlendiriyoruz. Zaten satranç ve briç için zeka oyunları merkezi kurmuştuk. Çocuklarımızın da bu yaşta zeka gelişimine katkısı olsun diye hem de Uğur Mumcu'yu anmak adına kreş çocuklarımız arasında satranç turnuvası düzenledik. Tabi Uğur Mumcu'nun, Muharrem Aksoy'un kimlikleri ve kişiliklerinin çok ayrı bir yerleri var" dedi.

        (MB-HB-SO-Y)

        24.01.2017 16:04:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler