Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik 2017 EMİTT'e katılacak

        - İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Koçabıçak:

        - "İlimizi el birliğiyle tanıtılmaya çalışılacağız"

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Koçabıçak, 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP fuar alanında düzenlenecek olan Emitt Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı ile ilgili bir açıklama yaptı.

        Koçabıçak açıklamasında, "Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da BEBKA Kalkınma Ajansının Müdürlüğümüze sunduğu katkılarla ilimiz, fuar alanında tarihi misyonu, tarihi ve doğal güzellikleri, sivil mimari örnekleri ve el sanatları ile tanıtılıp, adı ilimizle özdeşleşmiş ve Osmanlı Devletinin manevi kurucularından Ertuğrul Gazi, Şeyh Edebali, Osman Gazi ile Dursun Fakıh'ın Osmanlı Devletinin kuruluşundaki fonksiyonları üzerinde durulacak. Bunun yanında kendine has damak tadı bulunan ayva lokumu, nar lokumu, helvası ve bozası standımızı ziyaret edecek olan yerli ve yabancı ziyaretçilerimize ikram edilecek, hünerli ellerin ortaya çıkardığı Kınık çömlekçiliği el sanatları ürünlerinin ise canlı performansla sunumu yapılacak" diye belirtti.

        "İlimiz el birliğiyle tanıtılmaya çalışılacaktır"

        Fuar hakkında bilgi veren İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Koçabıçak, "Sayın Valimiz Süleyman Elban'ın müdürlüğümüze sağladığı destek ve himayeleri ile Emitt fuarında keşfedilmemiş güzelliklere sahip, taşı mermer, toprağı seramik, yaprağı ipek, Kuruluş ve Kurtuluşun beşiği Şeyh Edebali, Ertuğrul Gazi ve ecdat diyarı olan Bilecik ilimiz çok sayıda tanıtıcı materyallerle ayrıca LCD ekranlarında ise canlı performansla fotoğraf slâytlarıyla, tanıtım filmi ile tanıtımı yapılarak ziyaretçilerimizin ilimizi yakından tanımaları sağlanacak. Ayrıca ilimizi gezip görmeleri konusunda da kendilerine davette bulunularak çeşitli ikram ve promosyonlarımız sunulacaktır. Bunların yanında fuardaki standımızda yer alacak BEBKA Ajansımızın, Bilecik Belediye Başkanlığı, Bozüyük Belediye Başkanlığı ve Osmaneli Belediye Başkanlığı temsilcileri ile birlikte hazırlamış oldukları bir çok tanıtım materyali ve yöresel ürünleriyle İlimiz el birliğiyle tanıtılmaya çalışılacaktır" ifadelerini kullandı.

        (CKT-CY-Y)

        24.01.2017 16:04:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler