Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cazibe Merkezleri Programı başvuruları başladı

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde 23 ili kapsayan ve yatırımcılara çeşitli alanlarda ve sektörlerde uzun vadeli destekler sağlanacak olan Cazibe Merkezleri Programının başvuruları alınmaya başladı.

        Erzurum, Erzincan, Bayburt ve Gümüşhane'nin de Program kapsamında yer aldığı Cazibe Merkezleri Programı ile yatırımcılara yatırım yeri tahsisi, anahtar teslim fabrika binası yapımı, yatırım ve işletme kredisi desteği, çağrı merkezi yatırım desteği gibi cazip destekler sağlanıyor.

        Program başvurularının www.kalkinma.com.tr web sitesinde bulunan Başvuru Dilekçesi, Başvuru Formu ve Taahhütname doldurulup imzalandıktan sonra istenen diğer belgelerle birlikte Kalkınma Bankası'na veya Bankaya iletilmek üzere Kalkınma Ajansları Yatırım Destek Ofislerine "CMP Kapsamında Başvuru Teslim-Tesellüm Belgesi" imzalanmak suretiyle teslim edilmesi gerekiyor.

        Cazibe Merkezleri Programı 1. Başvuru Çağrı Dönemi 24.01.2017 - 27.02.2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

        (ÖB-ÖB-Y)

        24.01.2017 16:13:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler