Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Adıyaman Şubesi kuruldu

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Adıyaman Şube Başkanlığına Ebubekir Şahin getirildi.

        15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Adıyaman Şubesi kurularak başkanlığa ise Ebubekir Şahin atandı. Başkan Ebubekir Şahin, derneğin Adıyaman şubesi için yönetim kurulu belirleme çalışmalarına başladı.

        Ebubekir Şahin, dernek olarak milli iradenin yanında yer aldıklarını ve nisan ayında yapılması planlanan referandumda da 'Evet' diyeceklerini kaydetti.

        Ebubekir Şahin, derneğin kuruluşu ile ilgili açıklamada bulunarak, "MİDDER'in Adıyaman Şube Başkanlığı görevine beni layık gören Genel Merkez yetkililerine teşekkür ediyorum. Bizler 15 Temmuz'da olduğu gibi her zaman milli iradenin yanında yer alan kişileriz. 15 Temmuz darbe girişiminde asil milletimiz milli iradenin yanında yer aldı. Vatandaşlarımıza gösterdikleri bu duruştan dolayı teşekkür ediyoruz. Paralel devlet ve onun yandaşları, bir daha değil bir daha darbe yapmaya, rüyalarında bile darbeyi görmeyecekleri bir ders aldılar. Referandumda da eskiye 'hayır', yeni anayasaya 'evet' diyoruz. Bütün milletimizi fikri zikri ne olursa olsun, darbeci, baskıcı ve ötekileştirici yapıdan uzaklaşmaya davet ediyoruz" dedi.

        (AHM)

        24.01.2017 17:08:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler