Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gemlik'e "Hazreti Ali Mescidi"

        (Fotoğraflı)

        Hurşit Topal

        BURSA (İHA) - Bursa'nın Gemlik ilçesinde belediyenin desteğiyle yapılacak Hazreti Ali Mescidi'nin temeli dualarla atıldı.

        Sosyal Yaşam Merkezi ve Ticaret ve Sanayi Odası Merkezi ile Gemlik Adliyesi'nin yanında bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Parkı'nda düzenlenen temel atma törenine çok sayıda yetkili ve vatandaş katıldı. Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Muhsin Pusmaz, 135 metrekarelik alan üzerine yapılacak mescidin önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini söyledi. Gemlik Müftüsü Muammer Turan da, Gemlik Belediyesi öncülüğünde geçen yıl da Hazreti Ömer Mescidi'nin temelinin atıldığını hatırlatarak, sırada Hazreti Ebubekir ve Hazreti Osman mescitlerinin bulunduğunu söyledi.

        Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, sosyal hayat merkezi düğün salonu, GTSO, adliye ve belediyenin bulunduğu bölge yapılan camiyle önemli bir ihtiyacın giderileceğini ifade ederek, "Bu güzel yerlere bizler camiler, mescitler, sağlık ocakları, okullar ve sosyal tesisler yapacağız. Gemlik halkı en iyisini, en güzelini hak ediyor" dedi.

        (MŞ)

        24.01.2017 17:12:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler