Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Partili kadınlar yaban hayvanları için yem bıraktı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - AK Parti Adıyaman Kadın Kolları tarafından, kırsal alanlarda bulunan yabani hayvanlar için doğaya yem bırakıldı.

        AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Çevre ve Şehircilik Başkanlığı tarafından merkeze bağlı Koçali Köyü mevkinde kırsal alanda yaşayan yabani hayvanların aç kalmaması için doğaya yem bırakılırken aynı zamanda doğaya kuş yuvaları asıldı.

        Orman Müdürlüğüne bağlı görevlilerle beraber karlı bölgelerde yaban hayvanları için yem ve kuş yuvası bırakan kadınlar, soğuk kış günlerinde yiyecek bulamayan hayvanları sahip çıktı.

        Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Çevre ve Şehircilik Başkanı Fatma Türkoğlu, "Bu soğuk kış gününde hayvanlarımızın aç kalmaması için doğaya yem ve kuş kafesi bıraktık. Bu etkinliğimiz hayırlara vesile olur inşallah" ifadelerini kullandı.

        (CK-AOA-Y)

        24.01.2017 17:16:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler