Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ta engellilere akülü tekerlekli sandalye desteği

        (Fotoğraflı)

        TOKAT (İHA) - Tokat İl Genel Meclisi tarafından alınan karar ile Tokat İl Özel İdaresi tarafından satın alınan 10 adet akülü tekerlekli sandalye ile 2 adet akülü scooter engelli vatandaşlara teslim edildi.

        Tokat İl Genel Meclisinde düzenlenen dağıtım törenine Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, Kültür ve Sosyal Hizmet İşleri Müdürü Fikret Atılır, İl Genel Meclis Üyeleri ve engelli vatandaşlar katıldı. İl Genel Meclisinin ve Özel İdarenin sadece yol ve su ile ilgilenmediğini dile getiren İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, sosyal projelerde de yer aldıklarını ve engelli vatandaşların da sorunlarıyla ilgilendiklerini söyledi. Başkan Dizer, hükumetin engelli vatandaşların yaşama katılabilmeleri amacıyla pek çok çalışmaya imza attığını belirterek, "Bizler de yerel de hükumetimizin politikaları doğrultusunda engelli kardeşlerimizin sıkıntılarını giderebilmek için elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Meclisimizde oluşturduğumuz komisyonda yaptığımız görüşmeler doğrultusunda engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için projeler üretiyoruz. Engelli olmak hepimizin kaderinde varsa olacak bir şeydir. Hiç kimse ölünceye kadar ben engelli olmayacağım diyemez. Bu bir suç da değil, takdir-i ilahi herkesin farklı imtihanları var. Bu da bir imtihan çeşididir. Birbirimize yardımcı olmak engelli kardeşlerimizin hayatın içinde olmasını sağlamak, öncelikle bizim asli görevimizdir" dedi.

        (Nİ-SLH-Y)

        24.01.2017 17:22:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler