Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Birecik İlçe Danışma Meclisi toplandı

        - Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı:

        - "Her zaman en doğru kararı veren halkımız, referandumda da evet diyecektir"

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - AK Parti Birecik İlçe Teşkilatı, Ocak ayı Danışma Meclisi toplantısını Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı başkanlığında gerçekleştirdi.

        AK Parti İlçe Başkanlığı binasındaki toplantı, partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı'nın başkanlık ettiği toplantıda, Birecik'in genel sorunları ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. TBMM Genel Kurulunda oylanan Cumhurbaşkanlığı sistemine ilişkin Anayasa değişikliği paketi ile ilgili de partililere bilgi veren Başkan Pınarbaşı, Cumhurbaşkanlığı sisteminin, devletin karar alma mekanizmasını hızlandırıp, Türkiye'nin önünü açacağını söyledi.

        Referandumun artık daha yakın olduğunu belirten Pınarbaşı, "Bu konuda yine parti üyelerimize büyük sorumluluk düşüyor. Kapı kapı dolaşıp, Cumhurbaşkanlığı sistemini en doğru şekilde vatandaşa anlatacağız. Kafasında soru işareti olanı aydınlatacağız. Ben, bugüne kadar hep en doğru kararı veren halkımızın, referandumda da aynı şekilde 'evet' diyeceğini ve Cumhurbaşkanlığı sistemini içeren Anayasa değişikliğine büyük bir çoğunlukla onay vereceğini düşünüyorum. Bu konuda hiçbir tereddüt yaşamıyorum" dedi.

        Pınarbaşı, toplantıda, ilçenin marka değerlerinden Birecik Barajının isminde yapılan değişikliği de gündeme getirerek, partililere yaşanan süreçle ilgili bilgi verdi.

        AK Parti Ocak Ayı Danışma Meclisi toplantısı, katılımcıların sorularının yanıtlanması ve temenniler bölümüyle son buldu.

        (Şİ-SD-Y)

        25.01.2017 11:35:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler