Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Edirne Merkez İlçe Gençlik Kolları 'Mumcu'yu andı

        (Fotoğraflı)

        EDİRNE (İHA) - Ankara'da evinin önünde bombalı saldırıda hayatını kaybeden Uğur Mumcu, CHP Edirne Merkez İlçe Gençlik Kolları'nın düzenlediği programla ölümünün 24'üncü yılında anıldı.

        CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları tarafından Uğur Mumcu Parkı'nda düzenlenen programa Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, CHP Edirne Milletvekilleri Erdin Bircan ve Okan Gaytancıoğlu, Edirne Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu ile Selçuk Çakır, CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, İlçe Başkanı Fevziye Kirezci ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş katıldı.

        Uğur Mumcu'nun fotoğraflarının yer aldığı slayt gösterisinin ardından konuşma yapan CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nedim Mercan, hain bir suikast sonucunda hayatını kaybeden Uğur Mumcu'yu büyük bir özlemle andıklarını söyledi.

        Şiirlerin de okunduğu anma programında Grup Seyyah ve Savaş Coşkun 'Uğurlar Olsun' ve 'Yiğidim Aslanım Burada Yatıyor' türküsünü seslendirdi. Türküye katılımcılar da eşlik etti. Törenin ardından Uğur Mumcu Büstü karanfillerle donatıldı.

        (KU-MK-Y)

        25.01.2017 12:20:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler