Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar'da alüminyum rölyef kursu açıldı

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi Ayyıldız ve Hüma Sultan Hanım Evi'nde açılan alüminyum rölyef kursuna kadınlar büyük ilgi gösterdi.

        Selçuklu ve Osmanlı'dan günümüze devam eden geleneksel sanatlardan biri olan alüminyum rölyef son yıllarda büyük rağbet görüyor. Pursaklar Belediyesi Ayyıldız ve Hüma Sultan Hanım Evi de açtığı kursla ilçedeki kadınlara alüminyum rölyef sanatının inceliklerini öğretiyor. Belediye bünyesinde ilk defa açılan kurs büyük ilgi gördü. Alüminyum folyo üzerine yapılan kabartma çalışması ile ortaya birbirinden güzel eserler çıkıyor. Büyük bir sabır ve emekle yapılan çalışmalar sonucu ortaya çıkan eserler satılarak ev ekonomisine de katkı sağlıyor.

        Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri Ayyıldız Hanım Evi'nde; Perşembe ve Cuma günleri ise Hüma Sultan Hanım Evi'nde verilen alüminyum rölyef kursuna katılmak isteyenler kayıt yaptırabilecek.

        (BC-CC-Y)

        26.01.2017 09:58:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler