Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayraklı'da tiyatro şenliği

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Bayraklı'da yarıyıl tatilini de kapsayan 20 ayrı çocuk tiyatrosuyla öğrencilere ücretsiz tiyatro keyfi yaşatılacak. 28 Ocak'ta başlayacak ücretsiz tiyatro şenliği 27 Mayıs'a kadar sürecek. Tiyatro oyunlarına İhsan Alyanak, Postacılar İsmet İnönü ve 75. Yıl Kültür Merkezleri ev sahipliği yapacak.

        Bayraklı Belediyesi, öğrencileri tiyatroyla buluşturuyor. Çocuklar, üç ayrı kültür merkezinde eğlenceli ve eğitici tiyatro oyunlarını ücretsiz izleyebilecek. Oyunlar, 12.00 ve 14.00 seanslarında izleyicilerin karşısına çıkacak. Kahraman Soytarı 28 Ocak Cumartesi günü İhsan Alyanak Kültür Merkezinde, Masal Dünyası 29 Ocak Pazar günü Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezinde, Renkler Dünyası 4 Şubat Cumartesi İhsan Alyanak Kültür Merkezinde, Okul Günleri 5 Şubat Pazar 75. Yıl Kültür Merkezinde çocuklar için sahnelenecek. Ücretsiz tiyatrolar 27 Mayıs'a kadar her Cumartesi çocuklarla buluşacak.

        Tiyatronun çocukların gelişiminde büyük öneme sahip olduğunu belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Tiyatroyu önemsiyoruz. Tiyatroyla çocuklar iletişim kurmayı öğreniyor, hayatı keşfetmeye başlıyor. Belediye olarak çocuklarımıza sömestr hediyesi vermek istedik. Ücretsiz oyunlarımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz" dedi.

        (AG-Y)

        26.01.2017 10:16:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler