Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulp ilçesi beyaza büründü

        (Fotoğraflı)

        Muhsin Taş

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde iki gündür etkili olan kar yağışı ilçeyi beyaz örtüyle kaplarken ilçe merkezinin bazı köylerle bağlantısı kesildi.

        Dün öğle saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ile birlikte ilçe beyaz örtüyle kaplandı. Kar yağışı kırsal kesimdeki yerleşim birimlerinde daha fazla etkili oldu. Kar kalınlığı ilçe merkezinde 10 santimetre, yüksek kesimlerde ise 20 santimetre olarak ölçüldü. Kartpostallık görüntülerin oluştuğu ilçe merkezinde sürücüler öncelikle araçlarının üzerinde biriken karları temizledi. Çoğu esnaf iş yerlerinin ünündeki karları temizlerken, belediye ekipleri de kaldırımlarda kar temizliği yaparak caddelerde buzlanmaya karşı kumlama çalışması başlattı.

        (MT-AKK-Y)

        26.01.2017 10:34:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler