Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Uyar, Urlalı kadınların üretimine katıldı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'nin kadınları deneme ürünü yaptı. Urlalı kadınları, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar da yalnız bırakmadı.

        Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'nin kadınları Urla Belediyesi Ek Hizmet Binasında yer alan Gıda Atölyesinde deneme ürünü yaptı. Kooperatifin ortaklarından olan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar da deneme ürünü yapımında kadınları yalnız bırakmadı. İlk deneme ürününde kadınlara yardım eden Başkan Uyar, "Her zaman söylüyorum Urla'nın kadınları çok çalışkan ve azimli. Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi bünyesinde sizleri bir arada beni çok mutlu ediyor. Gıda Atölyesinde eminim birbirinden farklı lezzetlere yer vereceksiniz. Ben her zaman sizin yanınızdayım" dedi.

        (AG-Y)

        26.01.2017 10:46:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler