Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VASKİ'den eksi 20 derecede çalışma

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, arazi engeline ve soğuk hava şartlarına rağmen vatandaşların mağduriyetini gidermek için geceli gündüzlü çalışmalarına devam ediyor.

        Henüz içme suyu devri yapılmayan Edremit TOKİ isale hattında meydana gelen arıza, ekiplerin geceli gündüzlü çalışmaları sonucu giderildi. 4 günlük 20 kişilik ekiple çalışma yürüten VASKİ, mahalle sakinleri tarafından takdir edildi. Van'ın büyükşehir olmasıyla birlikte kentin en ücra yerleşim yerine dahi hizmet veren VASKİ, bölgenin zorlu hava koşullarına ve arazi engeline rağmen vatandaşı hizmetten yoksun bırakmıyor.

        Yaşadığı zorlukları anlatan VASKİ çalışanları, ''Zorlu hava şartları bizleri bazen canımızdan bezdirir duruma getiriyor. Soğuk havada buz tutmuş suya girerek çalışma yürütmekteyiz. Bizler bunları yaparken ebetteki emeğimizin karşılığı olan maaşı almaktayız. Bundan önce düşündüğümüz şey ise hizmet etmektir, hemşehrimizin mağduriyetini kısa sürede gidermektir. Bizleri motive eden ve çalışma alanında yalnız bırakmayan VASKİ yönetimi oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz'' dediler.

        "Hizmet için geldiğimiz görevde, vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermektir amacımız" diyen VASKİ Genel Müdür Yardımcısı Emre Eşme ise, ''Altyapı çalışması günü kurtarma anlamında yapılacak bir çalışma değildir. İşimizin etik olan tarafı, bölgenin her türlü sorunlarını görerek geleceğe dönük çalışma yapmaktır. Altyapı çalışması bir reklam çalışması değildir, gömülü bir hizmet ama insani hayat teşkil eden bir hizmetle meşgul oluyoruz. Gönül isterdeki arızalar olmasın, kimse mağdur olmasın, gecenin bu saatinde bu soğuk havada çalışan arkadaşlarımızda burada olmasaydı. Burada emek veren VASKİ ekibine teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

        Gecenin geç saatinde arıza onarım çalışması yapan ekibi ziyaret eden VASKİ Genel Müdürü Abdulvehap Gezgen ise, "Bizim için arızanın giderilmesinden ziyade arızaların yaşanmasını önlemek, geleceğe dönük hizmetler yapmaktır. Konu vatandaşımıza hizmet vermekse, biz her zaman varız. Sayın Valimizin ve genel sekreterimizin talimatı doğrultusunda en iyi hizmeti verme sözümüz var. Elimizden gelen tüm imkanları seferber ederek işimizi yapıyoruz. Ben ve ekibim her daim vatandaşımıza hizmet etmek, bir daha bu tür mağduriyetin yaşanmaması için mücadele etmekteyiz. Buradaki arızayı gün içerisinde daha fazla günlere yayarak yapabilirdik, ama buna gönlümüz el vermedi. Halkımızın mağduriyetini gidermek, kısa sürede sağlıklı su alabilmesini sağlamak için arıza ekiplerimiz gece gündüz soğuk havaya aldırış etmeden çalışmasını bitirerek olumlu sonlandırdı. Kendilerine verdikleri özverili çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum. Mağdur olan Edremit TOKİ sakinlerinin göstermiş oldukları sabır ve verdikleri desteklerden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

        (MSA-Y)

        26.01.2017 12:39:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler