Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silvan kaymakamı esnafın sorunlarını dinledi

        (Fotoğraflı)

        Yusuf Batı

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Silvan İlçe Kaymakamı ve kayyum olarak Belediye Başkanlığı'na görevlendirilen Adem Çelik esnafı ziyaret edip sorunlarını dinledi.

        İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Diyarbakır'ın Silvan belediyesine görevlendirilen Kaymakam Adem Çelik, Gazi Caddesi'nde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Kaymakam Çelik, "Esnafımız ilçemizin gelişmesine katkı sağlarken, hem de istihdam sağlamaktadırlar. Esnafımızı ziyaret ederek halkımızın sorunlarını daha iyi tespit edebiliyoruz. Bir çok medeniyete ev sahipliği yapan ilçemizi her yönüyle örnek bir ilçe haline getirmek için çalışıyoruz. Gerek kaymakamlık, gerekse de belediye olarak bizlere verilen görev alanı içerisinde yapılması gereken en güzel çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz. İnşallah yeni süreçte çağdaş şehirciliğin en güzel örneklerini bütün yönleriyle Silvan'a kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız" dedi.

        (YB-AKK-Y)

        26.01.2017 12:46:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler