Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TKÜUGD Cengiz Akyıldız unutmadı

        (Fotoğraflı)

        Akif Yaman

        BARTIN (İHA) - Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği (TKÜUGD) şahadetinin 3. Yılı nedeniyle Gazeteci Cengiz Akyıldız için anma mesajı yayınladı.

        Dernek Yönetim kurulundan yapılan yazılı açaıklamada, "2014 yerel seçimleri öncesi İstanbul'un Esenyurt ilçesinde seçim çalışmalarını takip ederken görevi başında hain terör saldırısı ile şehit olan meslektaşımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz. Kendisine Türkiye ve Türk Dünyası'nın aşk edinen vefakar, cefakar, yusufiye yürekli meslektaşımızı asla unutmayacağız. Soyadı gibi tertemiz bir yıldızdı. Bir gün hilale sevdalandı ve bayraklaştı'' denildi. TKÜUGD Gazeteci Cengiz Akyıldız mesleki olarak sayısız başarılara imza attığını da açıkladı.

        (AY-AY)

        26.01.2017 15:00:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler