Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyşehir'de okul yöneticilerine değerlendirme toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 1. eğitim dönemi değerlendirme toplantısı yapıldı.

        Beyşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleşen toplantıda, okulların derslere göre başarı oranları, disiplin olayları, devamsızlık durumu, hava muhalefeti nedeniyle yapılan tatillerin eğitim öğretime etkileri ve alınacak önlemler, temel öğretimden ortaöğretime geçiş (TEOG) 1. dönem sınav sonuçlarının analizi ve genel eğitim öğretim faaliyetleri ele alındı. Ayrıca, 2. yarı yılda eğitim kurumlarında yapılacak çalışmalar ve personel durumlarının planlanması da masaya yatırıldı.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, toplantıya katılan okul müdürlerinden eğitim kurumlarıyla ilgili bilgiler aldı. Konuk, yaptıkları çalışmalardan dolayı yöneticilere teşekkür etti.

        (ARÖ-AH-Y)

        27.01.2017 10:18:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler