Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karne sevinçleri ikiye katlandı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2016-2017 eğitim öğretim yılını yarıyıl tatile girmesiyle birlikte öğrencileri sevindiriyor.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, yoğun geçen eğitim öğretim döneminin ardından Köprübaşı'ndaki öğrencilere tiyatro ile ödüllendirdi. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği tiyatro oyunuyla karne sevinci ikiye katlandı. Arkadaşlığın, dayanışmanın ve dürüstlüğün önemi vurgulanan oyunda çocuklar keyifli zaman geçirdi. Sevimli Ayı Winny'nin arkadaşları Tiggy, Tavşan, Eeyo, Aslan, Arı ve Kedi ile çıktığı yolculuk hikayesini anlatan oyun, öğrencileri kahkahaya boğdu. Düzenlenen tiyatro gösterisi nedeniyle memnuniyetini paylaşan öğrencilerin velileri ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

        (AY-Y)

        27.01.2017 11:23:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler