Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emekliye ayrılan başkan yardımcısına veda yemeği

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Akyazı Belediyesinden emekliye ayrılan Başkan Yardımcısı Ünal Gündüz'e veda yemeği düzenlendi.

        1998 yılından bu yana Akyazı Belediyesinde çeşitli mevkilerde başarılı çalışmalar yapan Ünal Gündüz emekliye ayrılması sonrasında veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, 22. 23 Dönem Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Belediye meclis üyeleri ve belediye kısım amirleri katıldı. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı ve 22. 23 Dönem Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım'ın yaptığı selamlama konuşmalarının ardından Ünal Gündüz de bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

        Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, 22. 23 Dönem Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım ve Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Ünal Gündüz'e birer plaket vermesinin ardından program sona erdi.

        (RŞ-RFK-Y)

        27.01.2017 16:20:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler