Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dereköy'e hizmetler sürüyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Ahmetli'nin Dereköy (Matdere) Mahallesinde hem içme suyu isale hattını yeniliyor hem de dere temizlik çalışması yaparak köprü geçişinde vatandaşların can güvenliğini sağlıyor.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelere kesintisiz hizmet götürmeye devam ediyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, Ahmetli'nin Dereköy Mahallesinde bulunan depodan gelen isale hattını yeniledi. MASKİ ekiplerinin çalışması ile sağlıklı bir yapıya kavuşturulan hat sayesinde, vatandaşlara ulaşan içme suyunun kalitesi arttırıldı. Daha önceki aylarda da '95 Mahalle Projesi' ile eski içme suyu ve kanalizasyon hatları yenilenerek, mahalle sakinleri uzun yıllardır bekledikleri hizmete kavuşturuldu.

        Mahallede bulunan derede güvenli hale geliyor

        MASKİ Genel Müdürlüğü, Ahmetli'nin Dereköy Mahallesinde dere ıslah ve temizlik çalışması da gerçekleştiriyor. Mahallede bulunan dereyi güvenli hale getirmek için çalışan ekipler, aynı zamanda köprü geçişini de düzenlemek adına işlerine ara vermeden devam ediyor. Yol geçişinde zorluk yaşayan vatandaşların evlerine daha kolay ulaşması için ekipler tarafından yola 4 adet menfez yerleştirdi.

        (SC-Y)

        27.01.2017 16:21:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler