Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Torun: "Güçlü Türkiye yolunda koşmaya devam edeceğiz"

        (Fotoğraflı)

        Hakkı Ovatman

        BURSA (İHA) - AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Mudanya ilçe teşkilatının danışma meclisi toplantısına katıldı.

        İlçe danışma meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Cemalettin Torun, Mudanya'ya yeniden AK Parti bayrağını dikmeye hazır olduklarını belirtti. Cemallettin Torun, mecliste onaylanan maddelerin ardından sözün artık millette olduğunu belirterek, "Güçlü Türkiye yolunda memleketimizin önünü tıkayan engelleri yok etmek maksadıyla bu yola çıktı. Sistem değişikliği meclisimizde oy çokluğu ile kabul gördü. Şimdi söz millette. Halkımız ne kadar doğru kararlar verdiğini defalarca gösterdi. Aziz milletimizin kararına sonuna kadar saygılı olup, büyük Türkiye yolunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

        Türkiye'nin yıllardır vesayetçi zihniyetlerden çok çektiğini anlatan Başkan Cemalettin Torun, "Bu zihniyetleri ve onların mevcut anayasamızdaki, devlet kurumlarımızdaki kalıntılarını yok etmek için, doğruları bıkmadan halkımıza anlatacağız. Son karar hep arzuladığımız gibi yine milletimizin olacaktır. Allah'ın izni ve milletimizin desteği ile büyük Türkiye yolunda adımlarımızı hızlandırarak koşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

        (MŞ)

        27.01.2017 18:02:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler