Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ballı'ya engellilerden teşekkür plaketi

        (Fotoğraflı)

        Ali Tandoğan

        MERSİN (İHA) - Mersin Bozyazı Engelliler ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı'ya, engellilere yaptığı yardım ve desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

        Bozyazı Engelliler ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Gazi Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, derneğe verdiği destekten dolayı Bozyazı Belediye Başkanı Ballı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Ballı'ya teşekkür ederek plaket veren Yıldırım, dernek olarak bütçe yetersizliğinden dernek binasının kirasını ödeme konusunda sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Durumu Başkan Ballı'ya bildirdiklerinde, gerekenin yapılması için konuyu Belediye Meclisi gündemine alacaklarını söylediğini ve Belediye Meclisi kararı ile kiralarının ödendiğini belirten Yıldırım, "Biz de Yönetim Kurulu olarak toplandık, engelliler ve ailelerinden her zaman maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı'ya teşekkür ziyaretinde bulunup, plaket takdim etmeyi kararlaştırdık" dedi.

        Ziyarette, belediyenin engelliler ile ilgili projelerinin konuşulduğunu dile getiren Yıldırım, ayrıca ziyarete katılan engelli Onur Yıldırım ile Ballı'nın yakından ilgilenmesinden ve tekerlekli sandalyesi ile belediye binasında engelliler için yapılan asansöre kadar götürmesinden çok mutlu olduklarını da ifade etti. Yıldırım, "Ziyaretimizden çok memnun ayrıldık. Başkanın engelli vatandaşlarımız için yapmayı düşündüğü çalışmaları dinlediğimizde kendisine bir daha teşekkür etme ihtiyacı hissettik" diye konuştu.

        (ALT-KYM-Y)

        28.01.2017 14:51:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler