Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozyazı'da fırtınaya dayanamayan cami minaresi yıkıldı

        (Fotoğraflı)

        Ali Tandoğan

        MERSİN (İHA) - Mersin'in Bozyazı ilçesinde cami minaresi, çok şiddetli fırtınaya dayanamayarak caminin üzerine yıkıldı. Olayın gece meydana gelmesi can kaybını önledi.

        Edinilen bilgiye göre, Bozyazı ilçesinde iki gündür etkili olan ve saatteki hızı yer yer 70 ile 90 kilometreye kadar ulaşan fırtına nedeni ile dün gece saatlerinde Tekmen Mahallesi Limanağzı mevkiinde bulunan Tekışık Camii'nin minaresi devrildi. Minare caminin üzerine yıkılırken, olayın gece meydana gelmesi can kaybını önledi.

        Bozyazı Müftüsü Adem Bebek, kazada herhangi bir can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu söyledi. Bebek, "Allah'a şükürler olsun olay gece meydana geldi. Cemaatin camide olduğu bir saatte bu olayın meydana gelmiş olmasını düşünmek bile istemiyorum. Allah'a şükürler olsun, bir can kaybımız yok. Herkese geçmiş olsun" dedi.

        Bebek, fırtına nedeni ile yıkılan minare molozlarının en kısa sürede kaldırılacağını ve yerine yeni bir minare yapılacağını sözlerine ekledi.

        (ALT-KYM-Y)

        28.01.2017 16:45:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler