Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Keklikler için doğaya yem bırakıldı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Şükrü Yıldırım

        BATMAN (İHA) - Batman Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü ile Kozluk Avcılar Derneği tarafından yaz döneminde doğaya bırakılan keklikler için yemleme çalışması yapıldı.

        Yaklaşık 250 kilogram yemin bırakıldığı yemleme çalışmasına Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğünden M. Ercan Turan ve Metin Akyüz de eşlik etti. Kozluk Avcılar Derneği üyeleri tarafından organize edilen çalışmada avcıların aç kalan yaban hayvanlarını besleyerek, çoğalabilmelerine olanak sağlamaları gerektiği belirtildi. Bilinçli avcıların çoğalmasının yaban hayatını canlandıracağına değinen Kozluk Avcılar Derneği Başkanı ve Fahri Av Müfettişi Gürgin Kalkan, "Bölgemizde bilinçli avcıların çoğalması için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Yazın doğaya bıraktığımız kum kekliklerinin aç kalmaması için yemleme çalışması yaptık. Bunun yanında bölgemizde kaçak avcılık yapanlarla mücadelemiz devam edecektir" dedi.

        (MŞY-MP-Y)

        30.01.2017 11:05:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler