Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tayfun Talipoğlu, Büyükçekmece'de yol hikayelerini anlattı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Gazeteci, yazar ve televizyon programcısı Tayfun Talipoğlu, Büyükçekmece Belediyesi'nce düzenlenen 'Çevreden Merkeze Yol Hikayeleri' adlı söyleşide Büyükçekmecelilerle bir araya geldi.

        Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programda Talipoğlu, salonu dolduran yüzlerce kişiyi bazen güldürdü bazen de düşündürdü. Tayfun Talipoğlu, Anadolu'yu adım adım gezerken başından geçen olayları ve yaşadığı anıları aktarırken, Anadolu insanının saflığını, zekasını, mertliğini, misafirperverliğini anlatarak şiir dinletileri eşliğinde unutulmaz bir söyleşi gerçekleştirdi. Programın sonunda salonu dolduran yüzlerce Büyükçekmecelinin Onuncu Yıl Marşını hep bir ağızdan okumaları coşkuyu daha da arttırdı.

        "Sonsuza kadar sahip çıkacağız"

        Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Gelibolu Belediye Başkanı Münir Mustafa Özacar da programa katıldı. Başkan Akgün, Talipoğlu'nun, Türkiye'nin nereden nereye geldiğini çok güzel anlattığını vurgulayarak, "Gazeteci ve yazar arkadaşım Tayfun Talipoğlu, ülkenin içinde bulunduğu durumu bizlere çok iyi anlattı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü unutturmaya çalışanlar bunu başaramayacaklar. Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti var. Biz de söz verdik sonsuza kadar Cumhuriyetimize sahip çıkacağız" dedi.

        (HK-SO-Y)

        30.01.2017 11:47:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler