Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşyapan'dan çığ altında kalan personele ziyaret

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İbrahim Taşyapan, Gürpınar'da kar çalışması yaparken çığ altında kalan belediye personelini hastanede ziyaret etti.

        Gürpınar'a bağlı Kırkgeçit mevkiinde yol açma çalışması yapan karla mücadele ekibine ait bir iş makinesi çığ altında kalmış, uzun uğraşlar sonrası AFAD ekipleri ve askerler tarafından operatör Ferit Kaçar yaralı olarak kurtarılmıştı. Van Bölge, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi süren belediye personeli Ferit Kaçar'ı Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İbrahim Taşyapan ziyaret etti.

        Başkan Vekili Taşyapan, personeli Kaçar'a 'geçmiş olsun' dileğinde bulunup, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ümit Haluk İlikler'den genel durumuyla ilgili bilgiler aldı.

        Ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Ferit Kaçar, kazayı birkaç kırıkla atlattığını ifade ederek, Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Taşyapan'a teşekkürlerini bildirdi.

        Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Taşyapan'a Genel Sekreter Mehmet Yaşar da eşlik etti.

        (MSA-Y)

        30.01.2017 12:35:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler