Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şampiyon U 14'ler İzmir 'play-off'larında yarışacak

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - U 14 Ligi 1. Grubu başarıyla tamamlayan Foça Belediye Sporlu gençler, İzmir 'play-offları'na katılacak.

        Son grup maçında, Dikili Belediye Spor U 14 takımını 3-2 yenen Foça Belediye Spor U 14'leri, İzmir 'play-offları'na katılma hakkını kazandı.

        Kura çekilecek

        Antrenörleri Şencan Bayır, Erol Çetin ve Murat Yakar yönetiminde çalışan Foça Belediye Spor U 14'leri; oynadıkları 10 maçın sonunda aldıkları 8 galibiyet ve 2 mağlubiyetin ardından, 24 puan toplayıp gruptan çıkmayı başardı. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, U 14 takımı futbolcularını ve antrenörlerini başarılarından dolayı kutladı. Başkan Demirağ, "U 14'lerimiz, sergiledikleri güzel futbolu 'play-off' maçlarında tekrarlayacak ve Türkiye Şampiyonası'na katılacaklardır. Buna gönülden inanıyoruz. Çok değerli futbolcu gençlerimize, ailelerimize ve antrenörlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

        Foça Belediye Spor U 14'lerinin 'play-off' rakipleri, önümüzdeki günlerde İzmir Amatör Kulüpler Federasyonu tarafından yapılacak kura çekimiyle belli olacak.

        (CA)

        31.01.2017 09:44:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler