Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğaya salınan keklikleri koruma çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tayyar

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Orman ve Su İşleri Müdürlüğü görevlileri, Malkara ilçesinde Avcılar Derneği Başkanı Sadık Akçay ile görüşerek, doğaya salınan kekliklerin durumu görüşüldü.

        Orman ve Su İşleri Şube görevlisi Tekniker Can Kıyıcı, Avcılar Derneği Başkanı Sadık Akçay'ı makamında ziyaret edip, keklik konusunda görüşmelerde bulundu. Ziyarette, geçtiğimiz yıl Malkara'nın dağ kesimlerine salınan kekliklerin son durumu konuşuldu. Yapılan açıklamada, Sarıpolat'ta doğaya salınan kekliklerin herhangi bir zarara yol açmadığı, avcılar ve vatandaşlar tarafından korunduğu ifade edildi.

        Sadık Akçay, belgesiz avcıların belgelerini almaları gerektiğini ve denetimlerin sıklaştırıldığını vurguladı. Akçay, "Popülasyonun arttığı bölgelerde yaban domuzlarıyla ilgili orman ve su işlerinden, bakanlıktan izin alınarak sürek avlarının yapılacağını aktardık. Öte yandan kekliklerin korunmasında duyarlılık gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

        (HT-MEF-Y)

        31.01.2017 11:36:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler