Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Demirtaş: "Karataş için çaba sarfediyoruz"

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Karataş ilçesinin turizm yatırımlarıyla buluşması için çaba sarfettiklerini söyledi.

        Vali Demirtaş, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan toplantıya katılmak üzere gittiği Karataş'ta, Kaymakamı Durmuş Gencer'i makamında ziyaret etti.

        Karataş Kaymakamı Durmuş Gencer, ilçenin genel durumu hakkında Vali Mahmut Demirtaş'a ayrıntılı bilgiler verirken, Vali Demirtaş, Adana'nın Akdeniz'den dünyaya açılan penceresi olan Karataş ilçesinin önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğuna dikkat çekti.

        Karataş ilçesinin turizm yatırımlarıyla buluşması için çaba sarfettiklerini kaydeden Vali Demirtaş, kaymakamlığı ziyaretinde ilçedeki kamu hizmetlerine ilişkin bilgiler alırken, görevine yeni atanan Kaymakam Durmuş Gencer'e 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

        (ADN-Y)

        31.01.2017 14:20:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler