Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta Belediyesi muhtarlara Whatsapp grubu kurdu

        - Mahallenin sorunları whatsapp'tan çözülecek

        (Fotoğraflı)

        Ferhat Kaya

        ISPARTA (İHA) - Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıya katılan Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gönül, Muhtarlık İşleri Müdürlüğünün 1,5 yıldır hizmet verdiğini hatırlatarak, Başkan Günaydın'ın talimatlarıyla WhatsApp gurubunun da oluşturulduğunu kaydetti. Bu gurup sayesinde muhtarlar ile belediye arasındaki iletişimin anlık ve daha hızlı sağlanabileceğini söyledi.

        Muhtarlarla iletişim amacıyla bir WhatsApp gurubu oluşturulduğunu belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "Bu konunun başına Muhtarlık İşleri Müdürümüzü getirdik. Günün her saatinde bu hat hizmet verecek" dedi. Isparta'da geçtiğimiz haftalarda etkili olan kar yağışına dikkat çeken Başkan Günaydın, "Şehrin alt tarafına 35, üst bölgelerine de 45 santim civarında kar yağdı. Bu karları bir anda kaldırmak mümkün değil. Kar kalınlığı arttıkça, mücadele de buna bağlı zorlaşıyor" derken Avrupa ülkelerinden bazı örnekler verdi. Günaydın, "Avrupa'nın birçok yerinde evinin, işyerinin önünü temizlemeyene cezası var. Temizlememekten ceza ödediği gibi bir vatandaşın da başına problem gelirse bir de onun tüm masraflarıyla ekstra başka cezalar daha gündeme geliyor ve bu cezalar ciddi oranlarda bulunuyor" şeklinde konuştu. Başkan Günaydın kendisine ve belediyeye destek veren muhtarlara da teşekkür etti.

        01.02.2017 10:59:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler