Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediyesinden örnek davranış

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde donma tehlikesiyle karşı karşıya olan çok sayıda eşeği Haliliye Belediyesi ekipleri kurtardı.

        Yaklaşık bir haftadır Siverek'te etkisini artıran kar yağışı ile çok sayıda sokak ve evcil hayvanlar da donma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Etkisini iyice artıran soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle tarlalardaki başıboş çok sayıda eşek buz tuttu. Soğuktan donmak üzere olan hayvanları da Haliliye Belediyesi unutmadı. Haliliye Belediyesi'nin Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı olarak çalışan Boncuk ekibi, korunaksız kalmış ve hava koşullarından etkilenerek hayatı riskle karşı karşıya kalmış hayvanları güvenli bölgelere, barınaklara taşıyarak hayatlarını kurtardı.

        (BB-SD-Y)

        01.02.2017 13:48:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler