Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Safranbolu'da girişimcilik eğitimi kursu

        (Fotoğraflı)

        Yasin Erdem

        KARABÜK (İHA) - Çalışma ve İş Kurumu il Müdürlüğü (İŞKUR) ve Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından, girişimcilik eğitimi kursu açıldı.

        İŞKUR ve Karabük Üniversitesi arasında imzalanan 'Uygulamalı Girişimcilik' protokolü kapsamında girişimcilik eğitimlerinin ikincisi Safranbolu TSO toplantı salonunda başladı.

        İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven, 2017 yılı için İŞKUR olarak il genelinde yaklaşık 400 kişiye bu eğitimleri vermeyi hedeflediklerini söyledi.

        Kursların ilkini Karabük TSO'nun destekleriyle açtıklarını ifade eden Güven, kursta 25 kişiye eğitim verileceğini belirterek, " Amacımız istihdamın artırılması ve işsizliğin azaltılmasına yönelik kendi işini kurmak isteyen girişimci adayların girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak, girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak, iş fikirlerinin geliştirilmesi, üretim, yönetim ve finansal planların oluşturulması amacıyla eğitimler vereceklerini kaydetti.

        Güven, 32 saat sürecek eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilerek kendi işlerinin patronu olmaları yönünde destek verileceğini ifade etti.

        (YE-YE-Y)

        01.02.2017 18:35:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler