Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli Belediyesi'ne bir ödül daha

        - Kırklareli Belediyesi "Altın Arı Belediyecilik" ödülüne layık görüldü

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli Belediyesi ortaya koyduğu projeler ile "Altın Arı Belediyecilik Ödülleri Sosyal Projeler" kategorisinde ödüle layık görüldü.

        2. Altın Arı ödülleri kapsamında uzman seçici kurul tarafından 15 farklı kategoride değerlendirilen belediyeler alanında başarılı çalışmalara imza atan kişi ve kuruluşlara ödülleri verildi.

        Kırklareli Belediyesi'nin hayata geçirdiği sosyal projeler ''Altın Arı Belediyecilik Ödülleri Sosyal Projeler'' kategorisinde Kırklareli'ne ödül getirdi.

        Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, İmza Ajans'ın Kent ve Yerel Yönetimler Stratejik Araştırmalar Merkezi işbirliğiyle düzenlediği 2. Altın Arı Belediyecilik ödülleri sosyal projeler kategorisinde "Nessebar Botanik Park ve Doğa Eğitim Merkezi" projesi başarılı projeler arasında seçilerek ödüle layık görüldü. Kesimoğlu ödülünü Genel Koordinatör Tayfun Canlı ve Jüri Üyesi Ufuk Süslü'den aldı. Kesimoğlu, Canlı ve Süslü'ye teşekkür ederek şunları söyledi:

        "Bu hafta aldığımız ikinci ödül. Vatandaşlarımız için çalışıp projeler üretiyoruz. Vatandaşımıza temas eden projelerimizle bu ödüle layık görülmüş olmamız doğru yolda olduğumuzun en önemli göstergelerinden biri. Kırklareli'ni hak ettiği noktaya getirme gayreti içerisindeyiz. Özveri ile çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bu ödülü Kırklareli halkı adına alıyorum" dedi.

        (MA-MEF-Y)

        02.02.2017 12:05:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler