Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hukuk Fakültesinin yeni dekanı göreve başladı

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi Dekanlığına getirilen Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeliğil göreve başladı.

        Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir ve yardımcısı Hakan Canaltunay Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi Dekanlığına getirilen Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeliğil'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Başkan Dündar ve Müdür Aydemir'den hayırlı olsun ziyareti

        OMÜ Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü'nde bulunan Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi'nde gerçekleşen ziyarete eski Dekan Prof. Dr. Mustafa Tiftik ve Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yılmaz Yurtseven da katıldı. Dekan Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeliğil'e hayırlı olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Dündar, "Yaklaşık 900 öğrencisi bulunan ve bu yıl 4. mezuniyetini verecek olan Hukuk Fakültesi, ilçemizin yüksek öğrenimdeki en önemli değerlerindendir. Yeni Dekanımız Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeliğil'e hayırlı olsun dileklerimi iletirken, eski Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Tiftik'e teşekkür ediyoruz" dedi.

        (SAM-SLH-Y)

        02.02.2017 12:40:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler