Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ak Parti Seyitgazi gençlik kolları kampa girdi

        (Fotoğraflı)

        Selçuk Manaz

        ESKİŞEHİR (İHA) - AK Parti Seyitgazi Gençlik Kolları İlçe Başkanı Halil Can ve ilçe yönetim ve yürütme kolu üyeleri, düzenlenen kampta bir araya geldiler.

        Afyonkarahisar Gazlıgöl bölgesindeki termal tatil köyünde bir araya gelen teşkilat üyeleri, referandum öncesi yol haritası hakkında görüş alışverişinde bulundular. AK Parti Seyitgazi Gençlik Kolları İlçe Başkanı Halil Can,''Referandum çalışmalarımıza her geçen gün daha etkili çalışma izliyoruz. Arkadaşlarımızı daha dinç ve verimli çalışmaları yönünde stresten uzak buraya getirdik. Hem yorgunluğumuzu atmak hem de yol haritamızı çizmek açısından bizim için hayırlı bir toplandı oldu. İnşallah anlımızın akıyla davamıza sahip çıkıyoruz. Arkadaşlarımıza katıldıklarından dolayı çok teşekkür ediyoruz'' diye belirtti.

        (SM-MET-Y)

        02.02.2017 12:42:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler