Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun'da uygulama yapan polislere tatlı ikramı

        (Fotoğraflı)

        Resul Yanbul

        GİRESUN (İHA) - Giresun'un Bulancak ilçe Belediyesi soğuk kış günlerinde sahil yolu üzerinde nöbet tutan emniyet güçlerini yalnız bırakmadı.

        Bulancak Belediye Başkan Vekili Orhan Güngör, belediye zabıta ekipleri ve meclis üyelerinin katılımı ile Karadeniz Sahil Yolu Bulancak-Piraziz ve Bulancak-Giresun istikametinde yol kontrolü sağlayan güvenlik güçlerine tatlı ikram etti. Burada bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, "Bu soğuklarda kar demeden, kış demeden memleketimizin huzur ve güvenliği için çalışıyorsunuz. Sizin şahsınızda tüm polis ve askerimizi yürekten kutluyorum" dedi. Güngör, günün her saatinde yanlarında olduklarını, bir ihtiyaç durumunda anında iletişim kurmalarını istedi.

        (RY-OK-Y)

        02.02.2017 12:43:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler