Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'den Muhtarlara bisiklet

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Sarıkayalı

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca'da Mahalle Muhtarlarına bisiklet dağıttı.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Kurumu işbirliği ile Toplumun fazla kilolar ile mücadele konusunda bilgi düzeyini artırmak, yeterli ve dengeli beslenme ve düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazanmasını teşvik etmek amacıyla Kumluca ilçesi'nde düzenlenen tören ile Mahalle Muhtarlarına bisikletleri teslim edildi.

        Törende Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, "Dünyada insanlar son yıllarda kilo problemi ile yüz yüze kalmışlardır. İnsanların günlük hayatlarında en çok mücadele ettikleri sorun kiloların verilmesi konusundadır. Çünkü birçok hastalıkları tetikleyen unsurun kilo problemi olduğu görülmektedir. Bu problemin çözülmesindeki en önemli adım spor olarak kabul edilmiştir. İş hayatının getirdiği yoğunluk ve stres maalesef insanları spordan uzaklaştırmıştır. Bu konuya dikkat çekmek ve bilinç oluşturmak için Antalya Büyükşehir Belediye'miz ve Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu iş birliği ile mahallelerimizin temsilcileri konumunda olan muhtarlarımıza Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'in talimatı ile bisiklet dağıtımı yapılmaktadır. Toplumun gözü önünde olan muhtarlarımız bu kilo probleminin çözümünde vatandaşlarımıza en iyi örnek olacak kişilerdir. Kiloların en belirgin nedeni stresli ve hareketsiz hayat biçimidir. Muhtarlarımız vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için hareket ederken bu bisikletleri kullanacak. Bu sayede hayatlarına hareketlilik kazandıracaklardır'' dedi

        Bisikletlerini alan muhtarlar ise, bisiklet dağıtımını memnuniyetle karşıladılar.

        (SÇ-SÇ-Y)

        02.02.2017 13:17:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler