Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turhal'da 190 sosyal konut hak sahiplerine teslim edilmeye hazır

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Turhal ilçesinde inşaatı tamamlanan sosyal konutların Şubat ayı içerisinde hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

        Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve TOKİ işbirliği ile yürütülen Sosyal Konut Projesi kapsamında ilçede yapılan 190 adet 2+1 konutlarda incelmelerde bulundu. Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kaya Misafir'in de hazır bulunduğu incelemelerde Kaymakam Üçer, TOKİ'nin müşavir firma yetkilisinden konutlar hakkında bilgi aldı. Yaptığı incelemeler sonrası bir açıklama yapan Kaymakam Üçer, Türkiye genelinde uygulanan sosyal konutların Turhal'da da yapılması mutluluk verici olduğunu belirterek, "Gelir düzeyi düşük olan ve sosyal güvencesi olmayan vatandaşlarımız için yapılan bu konutlarımızın kura çekilişi yapılarak hak sahipleri belirlenmişti. Şu anda bu konutların TOKİ'den Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza devir işlemleri başlatıldı. Şubat ayı içerisinde hak sahipleri sözleşme yapılmak üzere davet edilecek ve akabinde düzenleyeceğimiz bir törenle konutların teslimini yapacağız. Bu konutlarımızın şimdiden hak sahibi vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, sağlık ve huzur dolu bir yaşam sürmelerini temenni ediyorum" dedi.

        (Nİ-SLH-Y)

        02.02.2017 13:18:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler