Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serdivan Belediye Meclisi şubat ayı toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Serdivan Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısını Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın başkanlığında gerçekleştirdi.

        11 maddenin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısında İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'nün işleyişi ile ilgili hazırlanan görev, yetki ve çalışma yönetmeliği oy birliği ile kabul edildi. Serdivan Gölpark başta olmak üzere belediyeye ait tüm işletmelerin bundan sonra kurulan yeni müdürlük bünyesinde vatandaşlara hizmet vereceğini ifade eden Alemdar, yeni birimin hayırlı olması temennisinde bulundu.

        Nüfusu 1 milyona yaklaşan Sakarya'da, üçüncü kez nüfusu en çok artan ilçenin Serdivan olmasının kendileri için gurur verici olduğuna da değinen Başkan Alemdar, bunun; vatandaşların yapılan yatırımlardan ve hayata geçirilen projelerden duydukları memnuniyeti de aşikar ettiğini söyledi.

        (RŞ-AY)

        02.02.2017 14:41:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler