Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Necmettin Topsakal'ın yönetimi onaylandı

        (Fotoğraflı)

        Murat Çelik A.

        AMASYA (İHA) - AK Parti Amasya Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Necmettin Topsakal'ın belirlediği yönetim parti genel merkezi tarafından onaylandı.

        Başkanlığa atandıktan sonra bir süre yeni yönetimini belirlemek için kapsamlı bir çalışma yapan Necmettin Topsakal'ın listesinin AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından onaylandığı bildirildi. Topsakal'ın başkanlığındaki 30 kişilik yönetiminde Ahmet Türkoğlu, Ali Atmaca, Ali Bodur, Arif Elverdi, Ayşe Özdemir, Bekir Altundaş, Cavit Üstün, Erdin Çiftçi, Erhan Koyuncu, Hüseyin Çinaz, İbrahim Çakar, İsa Kelce, İsmail Çekdemir, Mahmut Tokmak, Mesudiye Altun Gürlevik, Muharrem Sarı, Mustafa Kürkçü, Mustafa Yerlikaya, Nurettin Keklik, Ömer Cesur, Refik Kalleci, Rıdvan Kazancı, Samet Aslan, Sebahattin Çolakoğlu, Servet Erdoğan, Sevda Hot, Soner Özarslan, Süleyman Çıttır ile Yavuz Selim Dündar yer alıyor.

        (MÇ-SLH-Y)

        02.02.2017 15:22:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler