Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖTV indirimi geldi, lüks araçlar taksi oldu

        (Fotoğraflı)

        Uğur Arslan

        TEKİRDAĞ (İHA) - Ticari araçların yenilenmesi için hükümetin başlattığı ÖTV indiriminden yararlanmak isteyen Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki taksiciler, eski ticari taksilerini yenileri ile değiştirmeyi sürdürüyor.

        6 araç ile hizmet veren Öztrak Caddesi üzerindeki Köşem Taksi durağı da, müşterilerinin konforu için ekmek teknelerini yenilemeye başladı.

        'İkinci el fiyatına sıfır araç'

        Taksiciler, mevcut taksilerini piyasa değeri 100 bin ile 140 bin lira arasında olan belirli marka ve modeldeki araçlarla değiştirdi. Taksiciler bu araçları ikinci el fiyatı gibi yüzde 45 ÖTV indirimi ile sıfır kilometre olarak satın aldı.

        '4 araç yenilendi'

        Müşterilere daha iyi hizmet vermek için eski taksilerini yenilediklerini belirten Hamit Akgün, "Hükümetin sağladığı ÖTV indiriminden faydalanarak araçlarımızı, müşterinin rahatı için duraktaki 6 araçtan 4'ü yenilendi. Diğer iki aracımız da önümüzdeki günlerde yenilenecek. ÖTV indirimi sayesinde sıfır araçları ikinci el fiyatına aldık. Hem biz kazandık, hem de yolcularımız da lüks araçla konforlu yolculuk yapma imkanına kavuştu" dedi.

        (UA-MEF-Y)

        02.02.2017 16:06:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler