Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmetli Mezarlığı'na düzenleme

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesi yeni mezarlığında çevre duvarı inşaat çalışmalarına başladı.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, ebedi istirahatgahlarda şartları iyileştirmek amacıyla girişimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Ahmetli ilçesi mezarlığı yeni defin alanında çevre duvarı inşaat çalışmaları başladı. Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı, eş zamanlı olarak gasilhane binasının çalışmalarının da başlatıldığını belirtti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla kabristanlıklarda gerekli tadilatların yapıldığını belirten Abalı, Ahmetlili vatandaşların ebediyete intikal etmiş yakınlarını daha iyi şartlarda ziyaret etmeleri için gerekli tüm tadilat ve çalışmaların yapılacağını söyledi.

        (SC-Y)

        02.02.2017 16:17:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler