Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karacabey Belediyesi'nden eğitime destek

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Karacabey Belediyesi'nin teşvikleri ile 2 yıl önce kurulan Dayı Karacabey Derneği, üniversite öğrencilerine karşılıksız burs veriyor.

        Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Belediyesi'nin teşvikleri ile 2 yıl önce kurulan Dayı Karacabey Derneği'nin Başkanı Abdullah Yalazı'yı makamında kabul ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğrenimini ilçe dışında sürdüren yaklaşık 300 üniversite öğrencisine verilen karşılıksız burs tutarının yılda 500 bin lirayı bulduğunu söyleyen Özkan, belediyenin güçlü bir finansal yapıya kavuşturulduğunu, başarılarının temelinde 'çözüm odaklı çalışma' prensibinin bulunduğunu söyledi.

        Maksatlarının veren el ile alan eli buluşturmak ve önümüzdeki dönemde hayırseverlerin de katkıları ile bu çalışmaların daha da geniş kitlelere ulaşması olduğunu kaydeden Dernek Başkanı Abdullah Yalazı da, belediyenin dernek yönetimine sunduğu katkılar için Özkan'a minnettar olduklarını kaydetti.

        (MŞ)

        02.02.2017 17:21:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler