Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele'de günde 250 ağaç dikiliyor

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediyesi ağaçlandırma çalışmaları kapsamında orta kaldırım, park ve bahçe gibi pek çok yeşil alanda ağaç dikim çalışmalarını sürdürüyor.

        İlçenin çevre koşullarına uyum sağlayacak ağaç türlerinin yaygınlaştıran ekipler her gün yaklaşık 250 çukur açarak ağaç dikimi gerçekleştiriyor.

        Ağaç dikim sezonunun devam ettiği günlerde ağaçlandırma çalışmalarına ayrı bir önem veren Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeni açılan imar yolları çevresine ve ihtiyaç duyulan yeşil alanlara ağaç dikiyor.

        2009 yılından bu zamana binlerce bitkiyi toprakla buluşturan Başiskele Belediyesi modern ve çağdaş bir kent anlayışının yanı sıra doğaya saygılı bir şekilde yeşil alanları her gün arttırarak gelişmeye ve güzelleşmeye devam ediyor. Başiskele Belediyesi kuruyan ağaçların yerine yenilerini dikmeyi de ihmal etmiyor.

        (İÇ)

        02.02.2017 17:41:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler