Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu Belediye Başkanı Yılmaz 5 hastayı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Bülent Velioğlu

        BOLU (İHA) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta 5 ailenin kapısını çaldı. Başkan Yılmaz, "Bizim üzerimize düşen sizlere elimizden gelen yardımı yapmaktır. Ayrıca ekiplerimiz tedavi süreçlerinizi takip edecektir. Biz hep yanınızdayız" dedi.

        Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz her hafta Perşembe günü gerçekleştirdiği hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta 5 aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hasta ve yakınlarıyla yakından ilgilenen Başkan Yılmaz sıkıntıları dinledi ve diğer kurum müdürleri ile ihtiyaçlar giderilmesi konusunda görüşmeler yaptı.

        Başkan Yılmaz'ın bu hafta yaptığı hasta ziyaretlerine Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şevki Erol, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Cantürk Eyüp Kocalar, İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Taner Laçin, Aile Sosyal Politikalar Müdürü Timuçin Erem, Sosyal Hizmetler Müdürü Seçkin Özgen, AİBÜ Tıp Fakültesi Sağlık Hizmetleri Müdür Yardımcısı Songül Yorgun, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Ak Parti İl yönetim kurulu üyesi Emine Aydın, Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi Sema Yeşilbağ katıldı.

        (BV-İÇ)

        02.02.2017 17:49:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler