Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kar yağışı ve fırtına elektrik direklerini devirdi

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van'da etkili olan kar yağışı ve fırtına nedeniyle iki elektrik direğinin devrilmesiyle bazı mahalleler bir süreliğine karanlıkta kaldı.

        Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamada, dün akşam saat 19.30 civarında yaşanan olumsuz hava şartları ve şiddetli fırtına nedeniyle merkez mahallelere enerji veren İpekyolu Caddesi İstasyon Mahallesi mevkiinde bulunan hatta ait 2 adet direğin devrildiği belirtildi. Açıklamada, "Bu arıza nedeniyle Van merkeze bağlı bazı mahallerde enerji arzında sıkıntılar yaşanmıştır. Ekiplerimiz oluşan arızaya anında müdahale ederek olumsuz hava şartları ve şiddetli fırtınaya rağmen mümkün olan en kısa sürede geçici de olsa gerekli onarımı yaparak sistemi saat 23.25'de enerjilendirmiş ve tüm mahallelerimize enerji akışını sağlamıştır. Bugün geçici olarak giderilen arıza, yıkılan direklerin yerine uygun direklerin dikilip şebekenin aktarılmasına müteakiben tekniğine ve standardına uygun hale getirilerek tümüyle bu bölgeler enerjilendirilmiştir. Yaşanan bu süreç içerisinde enerji akışının sağlanamamasına vatandaşımızın göstermiş olduğu tahammül ve anlayıştan dolayı teşekkür ederiz" denildi.

        (MSA-Y)

        02.02.2017 18:10:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler