Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'deki o restorana ödül

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'de 26 yıldır hizmet veren bir restorant, İzmir'in en iyi et restoranı ödülünü aldı.

        Gourmet Guide'ın değerlendirmesi sonucunda İzmir'in en iyi et restoranı belli oldu. Sonuçlara göre, Bornova Profesörler sitesinde iş, sanat, cemiyet ve spor dünyasının ünlü isimlerinin uğrak yeri olan Seçkin Et Steak House birinci oldu. Seçkin ve Berat Aysal çiftinin önderliğinde aile şirketi olarak hizmet veren iş yerinin bu başarısı çalışanları da sevindirdi.

        12 ay boyunca süt kuzu ve dry aged (kuru dinlendirme) et bulundurduklarını ifade eden Seçkin Aysal, "45 adet spesiyalimiz var. Et seçiminde çok titiz davranıyoruz. Balıkesir ve Trakya yöresinin kıvırcık cinsi kuzularını tercih ediyoruz. Danalarımız butik çiftliklerde bizim istediğimiz şartlarda ve besinlerle yetiştiriliyor. Kalite ve standardımızı böyle koruyoruz. 150 kişi kapasiteli işletmemizde, 17 kişilik deneyimli ekibimizle hizmet veriyoruz" diye konuştu.

        (HG-Y)

        03.02.2017 12:00:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler