Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Birecik'te referandum çalışmaları başladı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Birecik Belediye Meclisi Grup toplantısında konuşan Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı, anayasa değişikliğinin oylanacağı referandum sonrası daha güçlü bir Türkiye'nin oluşacağını belirterek, "Çocuklarımızın geleceği için referanduma 'evet' diyoruz" dedi.

        Birecik Belediye Meclisinin AK Partili üyeleri, Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı başkanlığında gerçekleşen grup toplantısında bir araya geldi. Birecik Belediyesi'ndeki toplantının birinci ve en önemli gündem maddesi, Nisan ayında yapılması planlanan referandum oldu. Toplantıda, meclis üyelerinin referandum sürecinde nasıl bir çalışma içerisinde olacakları konuşularak, yol haritası belirlendi. Toplantıda konuşan Birecik Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı, Türkiye'nin en önemli siyasi gündem maddesi olan referandum kararının, öncelikle tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

        "Referanduma Evet" kampanyasını bu toplantıyla başlattıklarının altını çizen Pınarbaşı, "İnşallah referandumun sonucu milletimiz için hayırlı ve uğurlu olur. Biz bu referandumun, milletin ve ülkenin önünü açacağına; referandum sonucunda daha güçlü bir Türkiye, daha güçlü bir iktidar ve daha güçlü bir liderin oluşacağına inanıyoruz. Bizler, meclis üyelerimizle birlikte, geleceğimiz için, güçlü bir ülke için, çocuklarımızın gelecekteki garantisi için referanduma 'evet' diyoruz" dedi.

        (SD-Y)

        03.02.2017 12:11:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler