Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyşehirli gazilerden Başkan Özaltun'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Türkiye Harp Malülü, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilcisi Rasık Can ve beraberindeki gaziler Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun'u ziyaret etti.

        Türkiye Harp Malülü, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilciliği görevine atanan Rasık Can ve beraberindeki gaziler Mustafa Şengül ve Ahmet Taşkın, Belediye Başkanı Murat Özaltun'u makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özaltun, gaziler derneğinin Beyşehir Temsilciliğine getirilen Rasık Can ve yönetim kurulundaki gazilere yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Özaltun, Rasık Can ve ekibinin dernek çatısı altında başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını belirtti.

        Ziyaret, sohbetin ardından günün anısına hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

        (ARÖ-AH-Y)

        03.02.2017 14:18:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler